26 March, 2015

Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 

SUPPLEMENT PEMUTIH KULIT

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi untuk Kesihatan & Kecantikan anda


Rahsia kulit cantik kini terbongkar. 


Baru sebulan minum SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dah nyata perubahan;
jerawat di hidung dan dagu dah mengecut/hilang
parut jerawat makin pudar
tiada lagi masalah kulit berminyak
tona kulit lebih cerah & berseri

Packaging berkembar SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dalam 2 Jar

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Inilah jawapannya kenapa anda perlu memiliki set ini serentak.
Tak usah risau kerana kandungan KAWAII COLLAGEN mengandungi bahan LEBIH TINGGI DAN LEBIH CEPAT BERKESAN, di LULUSKAN oleh KKM.

video
  • Kulit Putih & Sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
  • Kulit Lembap dalam masa 1 hari..
  • Kulit Halus dalam masa 1 hari..
  • Kulit Tegang, Anjal & Muda dalam masa 15hari..
  • Jerawat Kecut dalam masa 3 hari..
  • Kulit Berminyak berkurang dalam masa 5 hari..
  • Parut Pudar dalam masa 7 hari..

http://homebeautyhealthtips.blogspot.com/2013/10/secret-skin-white-kawaii-collagen.html
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yang TEPAT untuk anda!

nak tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji?

KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA
KAWAII COLLAGEN WHITE
KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA
terbaru untuk putih maksima
KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta untuk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.
Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.






Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.



Bahan-bahan utama:

Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon.


Inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN




Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi untuk anda ;
  • Merangsang kolagen asal kulit 
  • Menghalang sinar UV matahari 
  • Mengaktifkan penghasilan kolagen 
  • Melambatkan penuaan dengan efektif 
  • Meningkatkan stem cell kulit 
  • Pemutihan kulit lebih pantas 
  • Kulit lebih anjal & muda 
  • Menghilangkan kedutan 
  • Menghilangkan kulit sun-burn 
  • Menghilangkan jerawat 
  • Menghilangkan parut hitam 
  • Mengurangkan jeragat 
  • Mengatasi kulit bersisik 
  • Kulit kering menjadi lembap 
  • Kulit kasar menjadi halus 
  • Mengatasi penyakit kulit 
  • Mengatasi masalah kulit rosak 
  • Mengatasi sakit sendi tulang 
  • Sesuai untuk ibu mengandung 
  • Sesuai untuk ibu menyusu 
  • Mengurangkan stretchmark 
  • Mengurangkan selulit 
  • Menurunkan kolestrol 
  • Mengatasi rambut gugur 
  • Mengatasi bibir mengelupas 
  • Meningkatkan kecergasan badan yang letih 
  • Membuang toksin 
  • Sesuai untuk lelaki & wanita 
  • Mengatasi masalah jantung, darah tinggi, kanser & kencing manis 
  • Sangat sesuai untuk usia 13 tahun hingga 90 tahun 
  • Sesuai diambil oleh orang tua yang sakit kronik 
  • Tingkatkan pengeluaran susu ibu 
  • Melangsingkan badan



http://homebeautyhealthtips.blogspot.com/2013/10/secret-skin-white-kawaii-collagen.html
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 1,600,000mg collagen nano!! 
Tak rugi anda mencuba !!


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk KULIT :

• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk KESIHATAN:

• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan



KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para IBU/IBU MENGANDUNG 4 bulan keatas:

• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu


  • LULUS HALAL JAKIM
  • LULUS KKM
  • 100% kilang muslim halalan toyyiban
  • gunakan tanpa ragu-ragu

Cara Pengambilan:
  • 1 sachet sehari sebelum tidur
  • Boleh dicampur dan dibancuh dengan air kosong ataupun jus
  • Boleh juga dikemam di bawah lidah (cara ini lebih cepat tindak balasnya berbanding dengan bancuh)
  • Minum ketika perut masih lagi kosong
  • Pantangnya adalah dilarang minum minuman berkafien atau bergas semasa mengambil produk ini
  • Mulakan pengambilan pada minggu pertama 2 (dua) sachet sekaligus setiap hari, 2 (dua) sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur atau boleh dibancuh dengan sedikit air dan minum. 
  • Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja. 
  • Bolehkah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?.   
  • Disarankan untuk ambil sebelum tidur malam kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam.



Secret Skin White Kawaii Collagen juga sesuai untuk 

yang sakit sendi, sakit lutut, artrithis dan juga  

sakit kronik yang lain.

Berminat untuk dapatkan  produk “SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN”   yang di  jamin selamat, berkualiti, berkesan dan dengan harga yang berpatutan. 

Dapatkan  produk terlaris SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN sekarang.
Packaging berkembar SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dalam Jar LEBIH HEBAT kerana Kandungan Bahan Lebih Tinggi dan Lebih Cepat Berkesan dengan Hanya 1 sachet sebelum tidur, kulit terus nampak glowing!

Kesan Lebih Hebat, 
Harga Jimat dengan 2 JAR !!



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
2 Jar
penggunaan sehingga 70 hari

SET 1 NORMAL

 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 

HARGA hanya : RM 150.00
 +termasuk postage
1 Free Gift (percuma) : - Brightening Serum (bernilai rm66)



Set terbaru untuk putih maksima

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN +
Kawaii Collagen White Maxx Extra

Kenapa set ini WAJIB anda cuba?

SET 2 BASIC JIHAN MUSE:-



 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN + 

 KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA 

Rahsia kulit cantik kini terbongkar. 
Secret Skin White Kawaii Collagen dan Kawaii Collagen White Maxx Extra.

terbaru untuk putih maksima

1~Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.

2~KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta utk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.


3~ Cara minum:-

a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)
b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)


kawaii collagen white maxx extra

Inilah jawapannya kenapa anda perlu memiliki Set ini serentak.
2 Jar 
penggunaan sehingga 70 hari


SET 2 - BASIC JIHAN MUSE:-
Secret Skin White Kawaii Collagen + 
Kawaii Collagen White Maxx Extra.

HARGA hanya : RM 180.00
 +termasuk postage
1 jar SSWKC (hijau) - jar ada 35 sachet
1 jar White Maxx Extra (putih)- 1 jar ada 35 sachet

1 Free Gift (percuma) : - Brightening Serum (bernilai rm66)




Kesan berganda pasti terlihat pada kulit anda kerana khasiat daripada luar ( sapuan Brightening Serum ) dengan khasiat daripada dalam ( minuman SSWKC ) bekerja serentak memberikan nutrients penting yang diperlukan kulit seterusnya tindak balas lebih cepat.
 Cara Order Produk 

Telefon/SMS/WhatsApp:-

014 – 951 2043  &  017 – 292 2313


NOTE: FREE GIFT TERTAKLUK PADA PEMBERIAN DARI HQ. 



Kawaii Collagen Brightening Serum
Keistimewaan:
KHASIAT Kawaii Collagen Brightening Serum:
  • menutup pori-pori terbuka
  • memutihkan kulit secara sihat
  • menegangkan kulit seperti suntikan botox
  • memulihkan kulit rosak
  • sesuai utk semua masalah kulit
  • mengecutkan jerawat
  • memudarkan jeragat
  • menghalus & melicinkan kulit
  • tanpa pengelupasan
  • kesan hanya dalam 6 hari shj
Penggunaan;
Sapukan pada muka siang dan malam.


Kawaii Collagen Brightening Serum
Keistimewaan:
KHASIAT Kawaii Collagen Miracle Water:
  • Sebagai bahan aktif merangsang collagen dalam kulit
  • Merangsang stemcell kulit
  • Merawat kulit yang rosak teruk
  • Memberikan nutrien, vitamin & mineral penting kpd kulit
  • Memulihkan kulit sensitif & kulit nipis
  • Mengembalikan seri & keremajaan kulit yg kusam
  • Menghilangkan jerawat pasir
  • Menampak kulit segar & glowing
Penggunaan;
Sapukan pada muka waktu malam.






Inilah jawapannya kenapa anda perlu memiliki set ini serentak.
Rahsia kulit cantik Jihan Muse rajalawak kini terbongkar. Ternyata kulitnya berbeza sekali selepas beliau mencuba Secret Skin White Kawaii collagen.
Kesan berganda pasti terlihat pada kulit anda kerana khasiat drp luar (sapuan serum & miracle water) dan khasiat drp dalam (minuman sachet) bekerja serentak memberikan nutrients penting yang diperlukan kulit seterusnya tindak balas lebih cepat.




PROMOSI COMBO

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 
(Harga Pasaran RM170.00)

berfungsi untuk Kesihatan & Kecantikan anda 
& 
ZOFEA BEAUTY SECRET 
(Harga Pasaran RM159.00)
30 Sachet
yang dikhususkan untuk Payudara Montok & Kulit Cantik.

http://homebeautyhealthtips.blogspot.com/2013/10/secret-skin-white-kawaii-collagen.html
COMBO  A

 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 
&
 ZOFEA BEAUTY SECRET 

HARGA Hanya : RM 280.00
+free Postage
+free Gift Brightening Serum + Breast Serum 



COMBO  B


untuk putih maksima
 Kesihatan & Kecantikan anda 

  SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN + 
  White Maxx Extra  
&
  ZOFEA BEAUTY SECRET  

HARGA Hanya : RM 310.00
+free Postage
+free Gift Brightening Serum & Breast Serum


NOTE: FREE GIFT  TERTAKLUK PADA PEMBERIAN DARI HQ.


Cara Order Produk

Telefon/SMS/WhatsApp:-

014 – 951 2043  &  017 – 292 2313



HOME BEAUTY HEALTH TIPS ENTERPRISE ( BC0002989-A )
Konsep Kecantikan dan Kesihatan Menyeluruh.
Total Beauty and Healthy Concept. The Secret to Beauty and Healthy With Us….

Sila layari Blog:  https://homebeautyhealthtips.blogspot.com  untuk lebih perkongsian produk kesihatan dan kecantikan yang bermanfaat.

Like dan Share  FB PageFan : https://www.facebook.com/HomeBeautyHealthTips kami sebagai tanda sokongan anda terhadap kami.


Online Shop
Menawarkan Produk Kesihatan, Kecantikan dan Kosmetik untuk Seisi Keluarga.
Telefon/SMS/WhatsApp:-
014 – 951 2043  &  017 – 292 2313

Email: homebeautyhealthtips@gmail.com



Q&A

Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang.

Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Kesan boleh dilihat dalam 7 hari ke 14 hari bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN Halal?
Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.

Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita hamil?
Produk ini dibolehkan kepada wanita hamil 4 bulan ke atas.

Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi kerana ia dapat menambah pengeluaran susu ibu supaya masalah kekeringan susu badan tidak lagi berlaku.

ApakahSECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid.

Apakah rasa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Perisa buah-buahan yang lazat iaitu campuran raspberry+strawberry+cranberry.

Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana sesuatu produk akan menjadi tidak berkesan jika kafein tinggi dalam badan. 

Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja.

Siapakah yang sesuai mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak, wanita yg masih dalam pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause. Ia juga sesuai kepada golongan berusia 12 tahun hingga 80 tahun.

Bolehkah saya minum SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN bersama produk supplement yang lain?
Boleh. Anda disyorkan untuk jarakkan 15 minit dengan supplement lain. Dan jarakkan 12 jam dengan supplement untuk kurus


Paling penting ialah ...
HALAL
LULUS KKM
100% kilang muslim halalan toyyiban
Gunakan tanpa ragu-ragu


TESTIMONI





GAMBAR SEBELUM:
Kulit kusam, gelap, tona tidak sekata, lingkaran gelap bawah mata, jeragat & pigmentasi

GAMBAR SELEPAS:
Kulit cerah & tona sekata, jeragat hilang, lingkaran gelap bawah mata sudah hilang









Antara Testimoni Pengguna 1:
Dulu wajah saya penuh dengan jerawat batu dan parut jerawat. sejak consume SECRET SKIN WHITE wajah saya kembali licin berseri. jerawat pun dah semakin segan silu nak keluar. Parut-parut hitam bekas jerawat makin pudar. rasa mcm tak percaya sebab semua jerawat dan parut jerawat hilang sekelip mata!


Antara Testimoni Pengguna 2:
Tiap kali tengok cermin mmg sakit hati sy tengok jerawat batu dan parut jerawat kat pipi ni. Memang susah sangat nak hilang. Sejak consume SECRET SKIN WHITE jerawat makin kecut. Parut jerawat pun pudar. Kulit kusam jadi cerah berseri-seri. sekarang sy senyum memanjang bila lihat cermin sebab kulit dah cantik!

























Post a Comment