01 July, 2014

Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
60 SACHETS x 15gm

PENGGUNAAN 2 BULAN

Kulit Putih & Sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
Kulit Lembap dalam masa 1 hari..
Kulit Halus dalam masa 1 hari..
Kulit Tegang, Anjal & Muda dalam masa 15hari..
Jerawat Kecut dalam masa 3 hari..
Kulit Berminyak berkurang dalam masa 5 hari..
Parut Pudar dalam masa 7 hari..

 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yang TEPAT untuk anda!



1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract





nak tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji?

PROMOSI 
HARGA hanya ; 
RM 150.00 
+ free postage 

Telefon/SMS/WhatsApp:-






Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.



Bahan-bahan utama:

Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon.







Inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.

Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi untuk anda ;
• Merangsang kolagen asal kulit 
• Menghalang sinar UV matahari 
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan dengan efektif
• Meningkatkan stem cell kulit 
• Pemutihan kulit lebih pantas 
• Kulit lebih anjal & muda 
• Menghilangkan kedutan 
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat 
• Menghilangkan parut hitam 
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik 
• Kulit kering menjadi lembap 
• Kulit kasar menjadi halus 
• Mengatasi penyakit kulit 
• Mengatasi masalah kulit rosak 
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Sesuai untuk ibu mengandung 
• Sesuai untuk ibu menyusu 
• Mengurangkan stretchmark 
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol 
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Meningkatkan kecergasan badan yang letih
• Membuang toksin 
• Sesuai untuk lelaki & wanita 
• Mengatasi masalah jantung, darah tinggi, kanser & kencing manis
• Sangat sesuai untuk usia 13 tahun hingga 90 tahun
• Sesuai diambil oleh orang tua yang sakit kronik
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu 
• Melangsingkan badan




Kesan Hebat, Harga Jimat !!
Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 1,600,000mg collagen nano!! 


Tak rugi anda mencuba !!



Secret Skin White Kawaii 

Collagen juga sesuai untuk yang 

sakit sendi, sakit lutut, artrithis dan juga sakit kronik 

yang lain.


Berminat untuk dapatkan  produk “SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN”   yang di jamin selamat, berkualiti, berkesan dan dengan harga yang berpatutan.

Dapatkan  produk terlaris SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN sekarang.

Pembelian secara online dan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia;


PROMOSI 
HARGA hanya ; 
RM 150.00 
 free postage +free gift 

Telefon/SMS/WhatsApp:-


JUGA DALAM BENTUK TABLET –  SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
(60 TABLET utk 60 hari).



Promosi RM 85.00 free post

Kesan sama hebat dengan sachet. Lebih mudah dimakan tanpa perlu dibancuh. boleh kunyah atau telan. kesan SUPERB!


COMBO
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN & 
TABLET SECRET SKIN WHITE KAWAII
HARGA Hanya 
RM 220.00 termasuk postage


COMBO
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
ZOFEA BEAUTY SECRET 
(free Tablet Zofea )
HARGA Hanya 
RM 280.00 termasuk postage




Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 
mampu berfungsi untuk Kesihatan & Kecantikan anda 
&
Produk ZOFEA BEAUTY SECRET
yang dikhususkan untuk Payudara Montok & Kulit Cantik.


Pembelian secara online dan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia;
Telefon/SMS/WhatsApp:-


Share | Like | Comment l Tag Friends...


Antara Testimoni Pengguna 1:
Dulu wajah saya penuh dengan jerawat batu dan parut jerawat. sejak consume SECRET SKIN WHITE wajah saya kembali licin berseri. jerawat pun dah semakin segan silu nak keluar. Parut-parut hitam bekas jerawat makin pudar. rasa mcm tak percaya sebab semua jerawat dan parut jerawat hilang sekelip mata!


Antara Testimoni Pengguna 2:
Tiap kali tengok cermin mmg sakit hati sy tengok jerawat batu dan parut jerawat kat pipi ni. Memang susah sangat nak hilang. Sejak consume SECRET SKIN WHITE jerawat makin kecut. Parut jerawat pun pudar. Kulit kusam jadi cerah berseri-seri. sekarang sy senyum memanjang bila lihat cermin sebab kulit dah cantik!








7 FAKTA PENTING yang perlu anda tahu sebelum membeli produk collagen anda!!

1- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet mengurangkan keberkesanan produk tersebut kerana tercemar dgn udara setiap kali anda buka penutup bekas utk mencedoknya.
2- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dalam sachet kerana serbuk tanpa sachet menyebabkan serbuk menjadi keras kerana terdedah kepada udara setiap kali membukanya.

3- Pastikan produk collagen anda tahan untuk dua bulan (60 hari) jika harganya berharga RM150 ke atas kerana lebih menjimatkan dan berbaloi utk wang anda.

4- Pastikan produk collagen anda berbentuk powder (serbuk) kerana kesan lebih pantas diserap ke dalam salur darah berbanding bentuk kapsul atau tablet.

5- Pastikan bahan-bahan utama dlm produk collagen anda tinggi kandungan stem cell dan anti-oxidant kerana tubuh anda memerlukan kandungan bahan yang tinggi untuk memulihkan kulit rosak dan kulit bermasalah

6- Pastikan anda mengamalkan minuman collagen dalam kehidupan seharian anda, kerana kulit mudah dimamah usia dan tercemar dengan radikal bebas menampakkan wajah anda lebih tua daripada usia sebenar.

7- Pastikan anda sentiasa mengamalkan minuman collagen jika tak mahu SUAMI berpaling kepada wanita lain yang lebih cantik 
Post a Comment