16 December, 2014

Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 
Rahsia kulit cantik kini terbongkar. Secret Skin White Kawaii Collagen dan Kawaii Collagen Brightening Serum.

Rahsia kulit cantik kini terbongkar. Secret Skin White Kawaii Collagen dan Kawaii Collagen Brightening Serum.

Kesan berganda pasti terlihat pada kulit anda kerana khasiat daripada luar (sapuan serum) dan khasiat daripada dalam (SSWKC) bekerja serentak memberikan nutrients penting yang diperlukan kulit seterusnya tindak balas lebih cepat.


Inilah jawapannya kenapa anda perlu memiliki set ini serentak.

Packaging berkembar SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dalam 2 Jar


Tak usah risau kerana kandungan bahan lebih TINGGI DAN LEBIH CEPAT BERKESAN bersama 
Percuma Kawaii Collagen BRIGHTENING SERUM
video
  • Kulit Putih & Sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
  • Kulit Lembap dalam masa 1 hari..
  • Kulit Halus dalam masa 1 hari..
  • Kulit Tegang, Anjal & Muda dalam masa 15hari..
  • Jerawat Kecut dalam masa 3 hari..
  • Kulit Berminyak berkurang dalam masa 5 hari..
  • Parut Pudar dalam masa 7 hari..
 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yang TEPAT untuk anda!

1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract


pek berkembar
HARGA : RM 150.00 
2 Jar = 70 sachet
Free Gift Kawaii Collagen BRIGHTENING SERUM
+ Termasuk Postage
penggunaan sehingga 2 bulan

Telefon/SMS/WhatsApp:-

nak tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji?





Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.


Bahan-bahan utama:

Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon.

Inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.




Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi untuk anda ;

  • Merangsang kolagen asal kulit 
  • Menghalang sinar UV matahari 
  • Mengaktifkan penghasilan kolagen 
  • Melambatkan penuaan dengan efektif 
  • Meningkatkan stem cell kulit 
  • Pemutihan kulit lebih pantas 
  • Kulit lebih anjal & muda 
  • Menghilangkan kedutan 
  • Menghilangkan kulit sun-burn 
  • Menghilangkan jerawat 
  • Menghilangkan parut hitam 
  • Mengurangkan jeragat 
  • Mengatasi kulit bersisik 
  • Kulit kering menjadi lembap 
  • Kulit kasar menjadi halus 
  • Mengatasi penyakit kulit 
  • Mengatasi masalah kulit rosak 
  • Mengatasi sakit sendi tulang 
  • Sesuai untuk ibu mengandung 
  • Sesuai untuk ibu menyusu 
  • Mengurangkan stretchmark 
  • Mengurangkan selulit 
  • Menurunkan kolestrol 
  • Mengatasi rambut gugur 
  • Mengatasi bibir mengelupas 
  • Meningkatkan kecergasan badan yang letih 
  • Membuang toksin 
  • Sesuai untuk lelaki & wanita 
  • Mengatasi masalah jantung, darah tinggi, kanser & kencing manis 
  • Sangat sesuai untuk usia 13 tahun hingga 90 tahun 
  • Sesuai diambil oleh orang tua yang sakit kronik 
  • Tingkatkan pengeluaran susu ibu 
  • Melangsingkan badan
Kesan Lebih Hebat, 
Harga Jimat dengan 2 JAR !!

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 1,600,000mg collagen nano!! 


Tak rugi anda mencuba !!
  • LULUS HALAL JAKIM
  • LULUS KKM
  • 100% kilang muslim halalan toyyiban
  • gunakan tanpa ragu-ragu

Cara Pengambilan:
  • 1 sachet/scoop sehari sebelum tidur
  • Boleh dicampur dan dibancuh dengan air kosong ataupun jus
  • Boleh juga dikemam di bawah lidah (cara ini lebih cepat tindak balasnya berbanding dengan bancuh)
  • Minum ketika perut masih lagi kosong
  • Pantangnya adalah dilarang minum minuman berkafien atau bergas semasa mengambil produk ini
  • Mulakan pengambilan pada minggu pertama 2 (dua) sachet / 2 scoop sekaligus setiap hari, 2 (dua) sachet/scoop dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur atau boleh dibancuh dengan sedikit air dan minum. 
  • Pada minggu kedua ambil 1 sachet/scoop sehari sahaja. 
  • Bolehkah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?.   
  • Disarankan untuk ambil sebelum tidur malam kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam.



Secret Skin White Kawaii Collagen juga sesuai untuk 

yang 

sakit sendi, sakit lutut, artrithis dan juga  

sakit kronik yang lain.

Berminat untuk dapatkan  produk “SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN”   yang di  jamin selamat, berkualiti, berkesan dan dengan harga yang berpatutan. 

Dapatkan  produk terlaris SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN sekarang.
Packaging berkembar SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dalam Jar LEBIH HEBAT kerana Kandungan Bahan Lebih Tinggi dan Lebih Cepat Berkesan dengan Hanya 1 sachet / scoop sebelum tidur, kulit terus nampak glowing!

pek berkembar
2 Jar = 70 sachet
Kesan Lebih Hebat, 
Harga Jimat dengan 2 JAR !!

HARGA hanya ; 
RM 150.00

 +termasuk postage
FREE GIFT KAWAII COLLAGEN BRIGHTENING SERUM


Kawaii Collagen
BRIGHTENING SERUM

Benefits
Suitable for pigmentation, uneven skin tone, dark spot, dry skin, dullness, skin inflammation, whiteheads, blackheads, pimples, acne scar, dark skin and damages skin.

Instructions
Apply on face day and night

Keistimewaan:
Sesuai untuk berjeragat, nada kulit tidak sekata, kulit kering, tempat yang gelap, dullness, radang kulit, whiteheads, bintik hitam, jerawat, parut jerawat, kulit gelap dan kerosakan kulit.

Penggunaan;
Sapukan pada muka siang dan malam.

Telefon/SMS/WhatsApp:-

PROMOSI pek COMBO
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 
(Harga Pasaran RM170.00)
2 JAR - 70 sachet
+FREE GIFT KAWAII COLLAGEN BRIGHTENING SERUM

Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 
berfungsi untuk Kesihatan & Kecantikan anda 



ZOFEA BEAUTY SECRET 
(Harga Pasaran RM159.00)
30 Sachet
+free Pil Payudara Zofea 60 biji

Produk  ZOFEA BEAUTY SECRET
yang dikhususkan untuk Payudara Montok & Kulit Cantik.

PROMOSI pek COMBO
HARGA Hanya : RM 280.00
+free Postage
+FREE GIFT KAWAII COLLAGEN BRIGHTENING SERUM
+free Pil Payudara Zofea 60 biji


Pembelian secara online dan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia;
Telefon/SMS/WhatsApp:-

Share | Like | Comment l Tag Friends...

Like : http://www.facebook.com/HomeBeautyHealthTips



Q&A

Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang.

Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Kesan boleh dilihat dalam 7 hari ke 14 hari bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN Halal?
Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.

Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita hamil?
Produk ini dibolehkan kepada wanita hamil 4 bulan ke atas.

Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi kerana ia dapat menambah pengeluaran susu ibu supaya masalah kekeringan susu badan tidak lagi berlaku.

ApakahSECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid.

Apakah rasa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Perisa buah-buahan yang lazat iaitu campuran raspberry+strawberry+cranberry.

Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana sesuatu produk akan menjadi tidak berkesan jika kafein tinggi dalam badan. 

Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja.

Siapakah yang sesuai mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak, wanita yg masih dalam pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause. Ia juga sesuai kepada golongan berusia 12 tahun hingga 80 tahun.

Bolehkah saya minum SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN bersama produk supplement yang lain?
Boleh. Anda disyorkan untuk jarakkan 15 minit dengan supplement lain. Dan jarakkan 12 jam dengan supplement untuk kurus


Paling penting ialah ...
HALAL
LULUS KKM
100% kilang muslim halalan toyyiban
Gunakan tanpa ragu-ragu

Antara Testimoni Pengguna 1:
Dulu wajah saya penuh dengan jerawat batu dan parut jerawat. sejak consume SECRET SKIN WHITE wajah saya kembali licin berseri. jerawat pun dah semakin segan silu nak keluar. Parut-parut hitam bekas jerawat makin pudar. rasa mcm tak percaya sebab semua jerawat dan parut jerawat hilang sekelip mata!


Antara Testimoni Pengguna 2:
Tiap kali tengok cermin mmg sakit hati sy tengok jerawat batu dan parut jerawat kat pipi ni. Memang susah sangat nak hilang. Sejak consume SECRET SKIN WHITE jerawat makin kecut. Parut jerawat pun pudar. Kulit kusam jadi cerah berseri-seri. sekarang sy senyum memanjang bila lihat cermin sebab kulit dah cantik!























Post a Comment